OVER ONS

Al sinds 1984 wordt het concept van aquaria leasen toegepast in Zweden. Uit de praktijk en later door onderzoek bevestigd, bleek al spoedig de positieve effecten van de geplaatste aquaria op de mens en haar werk- en verblijfsomgeving. Het resultaat; alleen al in Stockholm zijn er meer dan 1500 aquaria geplaatst.

In 2006 is AquariaLease in Nederland van start gegaan. Een team van aquarium professionals werd gevormd, welke in staat is aquaria te plaatsen, in te richten en optimaal te onderhouden.

Inmiddels is AquariaLease flink gegroeid en worden honderden aquaria door heel Nederland en België door onze medewerkers onderhouden.  Of het nu om de gezondheidszorg, onderwijs, bedrijfsleven of overheden gaat: overal kan men genieten van de onderhoudsvrije aquaria. Immers, AquariaLease plaatst en onderhoudt de aquaria volledig, geheel conform ons credo: ?Wel de sfeer ? Niet de zorg!?.

Op deze website wordt het aquarium lease concept toegelicht. Natuurlijk is er veel meer te vertellen over de fascinerende onderwaterwereld, die AquariaLease u kan brengen. Graag komt één van onze medewerkers, vrijblijvend, bij u langs om op locatie een toelichting en een advies over de mogelijkheden te geven.

In de zomer van 2015 is AquariaLease gestart met een nieuw project: AquariaDesign. Op de website van AquariaDesign vindt u meer informatie over de verkoop van aquaria aan particulieren.