OVERIGE INFO

Vacatures

AquariaLease heeft op dit moment geen openstaande vacature. Een motivatiebrief met CV sturen naar info@aquarialease.com mag altijd, die slaan wij op in ons systeem. We zijn een snelgroeiend bedrijf en zullen contact opnemen indien er weer een vacature vrijkomt.

Bent u op zoek naar uw droom aquarium?

Bij onze dochteronderneming AquariaDesign bent u hier voor op het juiste adres. Bij AquariaDesign kunt u terecht voor complete aquaria inclusief meubel, lichtkap en alle toebehoren. Er worden meerdere modellen gevoerd, maar ook voor volglas aquaria en meer zit u hier goed! U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op de website, of om de showroom van AquariaDesign te bezoeken. Voor een prijsopgave van uw droomaquarium stuurt u een mail naar info@aquariadesign.nl.

AquariaLease in het nieuws

Dat een aquarium leasen een uniek concept is, blijft ook bij de pers niet onopgemerkt. Het is dan ook geen toeval dat we regelmatig in het nieuws komen. Dit kan zijn met een unieke opening door koningin Beatrix of prinses Maxima, maar ook door aandacht te geven aan het fascinerende product dat wij aanbieden. Als u onderaan deze pagina klikt op het kopje ‘AquariaLease in het nieuws’, vindt u diverse artikelen die door de jaren heen in (dag)bladen zijn gepubliceerd.

Biotopen

Onze aquaria worden ingericht middels een biotoop aanpak. Oftewel: er wordt een stukje onderwater nagebootst zoals die in de natuur voorkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn uit het Amazone gebied, het Malawimeer in Afrika of Nieuw Guinea. Het kiezen van een biotoop hangt samen met de gewenste uitstraling die het aquarium moet brengen en het totale watervolume.