Tijdelijke aquaria

Evenementen

Naast onze permanent geplaatste aquaria bij organisaties, bedrijven en particulieren, verzorgen wij ook aquaria die slechts tijdelijk nodig zijn. Tijdens beurzen en op feesten bijvoorbeeld, maar ook voor film- en tv-opnames. of voor een commercial bijvoorbeeld. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van aquaria zijn ze niet alleen mooi om te zien en prettig om naar te kijken, maar ook bestand tegen een stootje. Ideaal voor grote evenementen met veel publiek.

Beurzen

Neemt u deel aan een bedrijfsbeurs en wilt u graag opvallen? Met een aquarium van AquariaLease trekt u zeker de aandacht!

Een mooi aquarium met kleurrijke vissen zorgt voor een hogere attentiewaarde van uw beursstand. Hebt u veel aanloop en moeten bezoekers even wachten voor u ze te woord kunt staan? Dankzij de rustgevende uitstraling van het aquarium zal dat geen punt zijn.

Bedrijfsfeesten

Geeft u een feest en wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten op uw gasten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Een aquarium met kleurrijke cichliden in de zaal doet wonderen.

ziggo stand beurs

Film en tv

Wilt u graag een aquarium gebruiken voor een scè€ne in een film of tv-serie of als achtergrond bij een show? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Niets is ons te gek! En onze vissen zijn makkelijke figuranten.

Wel de sfeer – Niet de zorg!

Huurt u bij ons een aquarium, voor een dag of meerdere dagen, dan zorgen wij voor de plaatsing en de inrichting die voldoet aan uw wensen.

Bekijk hier enkele evenementvoorbeelden waar onze aquaria zijn toegepast, zoals de presentatie van de Samsung Galaxy Tab S9 Series.

Presentatie Samsung Galaxy Tab S9 Series

Pinlock Brussel stand

joop stand