Sfeer

Gevoel

Sfeer

Door de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden op het gebied van aquaria, biotopen en vissen, is er altijd wel een aquarium dat perfect past in uw omgeving. En daarmee bijdraagt aan de sfeervolle en elegante uitstraling van uw wachtruimte, entree, bedrijfsrestaurant of andere openbare ruimte.

Rustgevend en minder stress

Kijken naar vissen in een aquarium heeft – zo blijkt uit Zweedse en Amerikaanse wetenschappelijke onderzoeken – een positief effect op mensen. De hartslag en bloeddruk dalen, angst en stress verminderen en maken plaats voor rust, kalmte en ontspanning. Bij dementerenden en alzheimerpatiënten bevordert een aquarium de eetlust en vermindert het gewichtsproblemen. Een aquarium komt daarom bij uitstek tot zijn recht in ziekenhuizen, zorginstellingen en bij huisartsen- en tandartspraktijken. Maar ook bij bedrijven, want in een zakelijke omgeving draagt een aquarium bij aan de arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim. En ook thuis kan een aquarium zorgen voor ontspanning en een betere nachtrust.

Decoratief element

Onze aquaria zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt kiezen uit verschillende vissoorten en de technische onderdelen, zoals slangen en elektra, zijn altijd netjes weggewerkt. Hierdoor is uw aquarium een levend schilderij, een prachtige decoratieve toevoeging aan uw omgeving. Naar wens een geheel vormend met de achtergrond of juist een element dat er eruit springt, een echte eyecatcher. Aan u de keuze.