Zorgeloos

Lease Aquarium

Overweegt u een professioneel aquarium in uw bedrijf, instelling, organisatie of bij u thuis, waarvan u zorgeloos kunt genieten? Dan bent u bij AquariaLease aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij de keuze van het perfecte aquarium. Uw keuze gemaakt? Dan verzorgen wij ook de plaatsing en het onderhoud van uw aquarium, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zo kunt u, en uw bezoek, elke dag genieten van een prachtig aquarium.

Waar u onze aquaria kunt vinden

Daar waar mensen werken, wachten en ontspannen komt een aquarium tot zijn recht. Zo treft u onder meer onze aquaria aan in de wachtkamers van ziekenhuizen, in bedrijven bij recepties en in kantoorruimten. Maar ook in klinieken en andere medische en paramedische praktijken. Ook in zorgcentra brengen onze aquaria rust , in de woonkamers op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen of in het restaurant. Onze aquaria vindt u bij wellness centra, sportscholen, restaurants, bibliotheken, crematoria, hospices, winkels, hotels, maar natuurlijk ook bij particulieren thuis.

Bekijk onze cases

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over aquariumlease en de mogelijkheden om ook de medewerkers en bezoekers van uw organisatie kennis te laten maken met de fascinerende en rustgevende onderwaterwereld.
Wilt u advies op maat? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie, ook als u op zoek bent naar een professioneel aquarium voor thuis.

Neem contact op

Wel de sfeer
niet de zorg!