AquariaLease

Over ons

Onze medewerkers

Achtergrond

Over ons

Het idee voor AquariaLease komt uit Zweden. Daar plaatst men al decennialang aquaria bij instellingen, bedrijven en organisaties vanwege het rustgevende effect op mensen. Jules Vos kwam daar in 2005 ook achter in de Zweedse kliniek die hij toen bezocht. Het idee voor AquariaLease was geboren!

Wel de sfeer – niet de zorg!

Om het ook in Nederland en België mogelijk te maken een aquarium te leasen en zorgeloos te genieten van de positieve effecten ervan, startte Jules in 2006 met AquariaLease. Het professionele team van AquariaLease biedt advies op maat, plaatst het gewenste aquarium, richt het in, verzorgt het onderhoud en biedt 24 uursservice. Met succes! Sinds de start is ons bedrijf uitgegroeid tot de grootste organisatie voor aquariumlease in Nederland en België. Dankzij de honderden lease- en projectaquaria die wij door de jaren heen geplaatst hebben én onderhouden bij onze klanten in de gezondheidszorg, het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid, genieten dagelijks vele duizenden mensen van de meest prachtige en kleurrijke vissen. En maken wij ons motto waar: Wel de sfeer – Niet de zorg!

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in Uithoorn, maar wij zijn door heel Nederland actief. Bovendien bestrijkt AquariaLease in België de provincies Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen en Limburg: we plaatsen onze aquaria waar u dat graag wilt en onze 24/7 all-in-service is altijd gegarandeerd.

aquarialease vestiging

Certificering

Om er zeker van te zijn dat u het beste advies krijgt en wij uw aquarium optimaal onderhouden, hebben wij gecertificeerde medewerkers in dienst en voldoen we vanzelfsprekend aan alle kwaliteitsnormen voor het houden en verzorgen van vissen.

AquariaLease

Ruime ervaring

 

  • verzorgt ruim 250.000 vissen en 10.000 waterplanten
  • houdt 4.000m2 aquariumglas schoon
  • ververst 30.000 liter water per week
  • heeft een verzorgingsgebied van ruim 52.500 km2.