Actueel

Nieuws

Het zeeaquarium is geplaatst bij Fysio Amsterdam West.

Een nieuw zeeaquarium is geplaatst bij Fysio Amsterdam West.
Aquarialease plaatste met veel zorg een zeeaquarium in de wachtruimte van de praktijk. Het leidingwerk werd ter plaatse gelijmd en de techniek met o.a ledverlichting, eiwitafschuimer en doseercomputer werd geïnstalleerd. Het aquarium werd gevuld met natuurlijk zeewater. Voor de rifconstructie gebruikt AquariaLease duurzaam en milieuvriendelijk Reel Reef Rock.
We wachten met het introduceren van koralen en vissen tot de waterwaardes het toelaten. Tot die tijd zijn er misschien al wel schelpdiertjes in het aquarium te ontdekken.

Dit zegt Fysio Amsterdam West er zelf over: “Bij Fysio Amsterdam West zien we dat en brengen we de natuur naar de praktijk. Zo hebben we al jaren een een aquarium in kamer 1 staan en zien we hoe positief deze invloed is op mensen die de praktijk bezoeken. Cliënten met een hoog stressniveau komen spontaan tot rust. Vanwege deze positieve ervaringen gaan we daar verdere stappen in nemen. Binnen het komende half jaar word er in de wachtruimte een zeeqaquarium gerealiseerd, met koralen, garnalen, krabben, en prachtig gekleurde vissen.”